Presentació - Dades municipals

Què podem trobar a l'apartat de Dades municipals?

Dades i estadístiques municipals i comarcals de territori, medi ambient, comunicacions, població, economia, mercat de treball, turisme, habitatge, educació, salut i serveis i prestacions socials.

Les dades que recullen en aquesta síntesi provenen del propi Consell Comarcal (Servei de Control de Mosquits; Consorci de Turisme del Baix Llobregat o Ponència Ambiental) però també de registres de diferents administracions i institucions públiques (Generalitat de Catalunya, Diputació de Barcelona, Govern d'Espanya o Idescat), o serveis d'estudis.

De quina manera podem utilitzar aquestes dades?

Aquest apartat pretén ser d'utilitat per a entitats, administracions i persones que es dediquen a la planificació i gestió de les polítiques de desenvolupament local que es realitzen al Baix Llobregat, així com per a tota aquella persona interessada en la comarca.

L'evolució històrica de les taules demogràfiques ens pot servir per a planificar serveis; i les dades d'economia, mercat de treball i activitat econòmica ens poden servir per a iniciar un estudi de la realitat econòmica de la comarca.

Com es presenta el contingut?

Les taules es presenten en format electrònic i es troben accessible de manera permanent a la web de l'Observatori Comarcal. Per a facilitar el treball amb les dades publiquem totes les taules i gràfics en format Excel. Podeu descarregar només la taula que us interessi, i fer una cerca de les mateixes per temàtica, paraula clau i àmbit de desagregació de la informació (per municipis o pel conjunt de la comarca). També podeu filtrar fàcilment les taules en funció de si donen dades desagregades per sexe, grups d'edat o nacionalitat.

Aquestes Dades municipals substitueixen l'antic Anuari comarcal?

Sí, l'antiga publicació anomenada Anuari comarcal del Baix Llobregat, del qual es van realitzar 8 edicions en paper (de 2004 a 2011) i 4 en format electrònic (de 2012 a 2015), és substituïda per aquest sistema de Dades municipals, que ofereix una major capacitat d'interactivitat en la cerca d'informació i de facilitat de descàrrega i de treball amb les dades. També ofereix un sistema d'actualització de la informació permanent, pel qual perd sentit la referència temporal de la publicació.

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte