El saldo migratori del Baix Llobregat segueix creixent al 2018

Imatge nota estadística de variacions residencials

El Baix Llobregat presenta al 2018 un saldo migratori de 7.611 persones. Aquest saldo es manté en positiu per quart any consecutiu, i es manté així la seva tendència d’augment. El moviment migratori amb l’estranger és el principal protagonista d’aquest increment, i veu un major augment de les entrades en comparació amb les sortides. Aquest fet ha provocat que el saldo migratori amb l’estranger del Baix Llobregat l’any 2018 sigui de 7.215 persones.

El saldo de la comarca amb municipis de la resta d’Espanya torna a ser lleugerament negatiu (-616 persones el 2018). El saldo migratori de la comarca amb la resta de Catalunya, no obstant, és positiu i es manté en segon lloc com a com-ponent pel que fa al saldo migratori, només superat pel saldo amb l’estranger.

Dintre de les migracions amb la resta de Catalunya, destaquen les variacions residencials amb la província de Barcelona (+1.818), ja que amb la resta de províncies de Catalunya la comarca presenta un saldo negatiu de -806 moviments. Els moviments interns (canvis de residència entre municipis de la mateixa comarca) han sigut 12.457. Aquests han crescut lleugerament respecte a l’any anterior

Les dades corresponen a l'explotació de l'estadística de variacions residencials que l'Observatori Comarcal del Baix Llobregat realitza cada any. A la nota informativa publicada per l'Observatori també es poden consultar les dades de migracions per sexe i edat, i el detall dels moviments migratoris entre els propis municipis de la comarca al llarg de l'any 2018.

 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte