Enfeina't

El Consell Comarcal del Baix Llobregat gestiona el programa Enfeina't, que facilita la inserció laboral i l’adquisició d’experiència de persones en situació d’atur de llarga durada mitjançant la seva contractació laboral.

El programa té com a objecte de facilitar la pràctica laboral i l’adquisició d’experiència a persones en situació d’atur mitjançant la seva contractació laboral. A més de l’adquisició de l’experiència laboral, aquestes persones també tindran un acompanyament que els facilitarà instruments per assolir la seva inserció laboral. Engany, s’han contractat 17 persones.

Aquest projecte s’adreça a persones aturades de llarga durada, que estiguin inscrites a les oficines de Treball del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i que portin un mínim de 12 mesos inscrites, continuats o no, dins d’un període de 18 mesos.

Les persones a contractar hauran d’estar empadronades en algun d’aquests municipis amb menys de 30.000 habitants: Abrera, Begues, Cervelló, Collbató, Martorell, Olesa de Montserrat, Pallejà, la Palma de Cervelló, el Papiol, Sant Andreu de la Barca, Sant Climent de Llobregat, Santa Coloma de Cervelló, Torrelles de Llobregat o Villarana.

A través d’un procés de selecció de participants, el Consell Comarcal del Baix Llobregat impulsa contractacions laborals d’una durada de 6, 9 o 12 mesos a jornada completa en funció del servei a desenvolupar. Les contractacions s’engloben en les categories d’agent cívic, auxiliar administratiu o administrativa i auxiliar tècnic.

Les persones contractades tenen una persona tècnica de referència per assolir una millor adaptació al lloc de treball i un reforç competencial durant la contractació laboral per al posterior retorn al mercat laboral. Els i les participants del programa rebran la retribució corresponent d’acord amb el conveni col·lectiu del Consell Comarcal del Baix Llobregat en funció dels llocs de treball i categories professionals o la disposició salarial d’aplicació.

Mitjançant aquestes contractacions es posen en marxa projectes comarcals d’interès general i social en els àmbits com Medi ambient, energies i sostenibilitat,  Serveis a la comunitat,  Educació,  Tecnologies de la informació i la comunicació, - Manteniment urbà i manteniment i reparació d’instal·lacions i habitatges,  Serveis de proximitat i atenció a les persones.

És un programa impulsat per la Generalitat de Catalunya i gestionat pel Consell Comarcal del Baix Llobregat. Per a la seva realització, el Consell Comarcal del Baix Llobregat compta amb una subvenció de 469.0086,07 euros.

El programa ENFEINA’T esta finançat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i el Servei Públic d’Ocupació Estatal del Ministerio de Empleo y Seguridad Social, a càrrec de la Conferència Sectorial d'Ocupació i Assumptes Laborals.

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte