Distribució i Logística com a motor de la competitivitat a la zona Delta del Baix Llobregat

El projecte Distribució i Logística com a motor de la competitivitat a la zona Delta del Baix Llobregat (OIL) s’emmarca dins d’una estratègia territorial de desenvolupament econòmic promoguda i impulsada per ajuntaments de la comarca (Castelldefels, Gavà, Viladecans, Sant Boi de Llobregat i el Prat de Llobregat), el Consell Comarcal del Baix Llobregat i els principals agents econòmics i socials que conformen el Consell Econòmic i Social del Baix Llobregat.

El projecte OIL ha obtingut finançament en el marc de la convocatòria de subvenció de la Diputació de Barcelona per promoure l’ocupació a la indústria local 2018-2020. Segueix la línia de treball que va ser iniciada a l’any 2016 amb el projecte Promoure l’ocupació a la indústria alimentària al Baix Llobregat.

 

OBJECTIUS DEL PROJECTE:

  • Promoure la competitivitat del sector de la logística i la distribució a la zona Delta de la comarca del Baix Llobregat.
  • Fomentar la col·laboració públic-privada per identificar reptes i necessitats del sector.
  • Identificar els principals canvis que s’estan introduint en el sector a partir de la implantació de la indústria 4.0
  • Identificar els nous perfils professionals que s’estan generant i es generaran així com la transformació (nous requeriments) dels perfils clàssics.
  • Fomentar la inserció laboral de persones a l’atur mitjançant la millora de la seva ocupabilitat i el seu desenvolupament competencial.
  • Transferir els seus resultats a la resta de la comarca.

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte