Ubicat

El Consell Comarcal del Baix Llobregat ha posat en marxa per segon any consecutiu el programa UBICAT d’acompanyament a la inserció i suport ocupacional per a la inclusió social impulsat per la Generalitat de Catalunya. Per a la seva realització, el Consell Comarcal del Baix Llobregat compta amb una subvenció de 101.463,35 euros, que es destinaran a la implementació de les accions i al pagament d’ajuts de transport i incentius d’assistència d’acord a la resolució d’atorgament (criteris).

El programa té com a objecte la realització d’actuacions d’orientació i de coneixement de l’entorn productiu i d’apropament a les empreses.

OBJECTIUS DEL PROJECTE:

  • Disposar i motivar la persona cap al canvi.
  • Ajudar-la a construir un projecte personal d’inserció coherent i adequat.
  • Ajudar-la a desenvolupar competències professionals per a la seva inserció.
  • Aportar recursos personals i socials per desenvolupar el projecte d’inserció.
  • Realitzar itineraris d’orientació laboral d’acord a la realitat del mercat laboral.
  • Donar a conèixer pautes i tendències del mercat de treball i acostar la realitat de les empreses a les persones que es troben en recerca activa de feina.

El programa s’adreça a persones en situació de desocupació, inactives, o persones treballadores, preferentment aquelles que es troben en una situació de precarietat laboral i persones en situació de desocupació de llarga durada inscrites al SOC.

Les persones que poden participar en aquest projecte han d’estar empadronades en algun d’aquests 17 municipis: Abrera, Begues, Castellví de Rosanes, Cervelló, Collbató, Corbera de Llobregat, Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat, Pallejà, la Palma de Cervelló, el Papiol, Sant Climent de Llobregat, Sant Esteve Sesrovires, Sant Just Desvern, Sant Andreu de la Barca o Santa Coloma de Cervelló.

 

“Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal-Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social en el marc del Programa UBICAT, regulat per ORDRE TSF/143/2018, de 3 d’agost”.

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte