Acredita't

El procediment d’avaluació i acreditació de competències professionals, Acredita’t, adquirides mitjançant l’experiència laboral o vies no formals de formació permet a les persones que participen aconseguir una certificació que els hi pot servir per a obtenir un certificat de professionalitat, un títol de formació professional o las dues coses.

Aquest procediment permet demostrar que la persona capacitada per a desenvolupar una activitat professional en la qual ja aporta experiència pot aconseguir una acreditació oficial.

El Consell Comarcal del Baix Llobregat és un Punt d’informació i Orientació del Procediment d’acreditació, Acredita’t, que informa, orienta i assessora a les persones interessades sobre el funcionament del procediment, en què consisteix, com accedir-hi, així com dona suport per a la formalització de la sol·licitud de preinscripció i en la preparació del dossier de competències.

Si necessiteu informació sobre el procediment d’acreditació, podeu fer-nos arribar la vostra consulta a través del correu electrònic acreditat@elbaixllobregat.cat, juntament amb el formulari que us haureu de descarregar, emplenar i lliurar.

Us donarem resposta al mateix correu electrònic o telefònicament, o si no fos possible, us donaríem dia i hora per atendre-us presencialment a la seu del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Parc Torreblanca N-340 pk 1249, 08980 Sant Feliu de Llobregat.

En cas que preferíeu acostar-vos presencialment, heu d’emplenar i presentar el mateix formulari, a la seu del Consell Comarcal del Baix Llobregat, i us donarem dia i hora. 

NO ES PODRÀ ATENDRE PRESENCIALMENT A NINGÚ SENSE CITA PRÈVIA CONCERTADA.

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte