El Consell Comarcal recull el Segell Infoparticipa 2019

Fotografia: Universitat Autònoma de Barcelona

La consellera de Turisme, Gemma Rodríguez, va recollir ahir el Segell Infoparticipa, atorgat al mes d’abril, pel nou grup de recerca Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència (ComSAT) de la UAB.

La cerimònia de lliurament de la setena edició del Segell Infoparticipa, va tenir lloc ahir dilluns 21 de setembre a la Sala d’Actes del Rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona, i per mesures de prevenció, va estar restringit als 36 ajuntaments que van assolir el 100%, els 5 guardonats amb el premi extraordinari, les tres diputacions i els 6 consells comarcals.

L’acte va estar presidit per la Rectora de la UAB, Margarida Arboix, i el director del grup de recerca ComSET, Armand Balsebre, i va comptar amb la participació del conseller d'Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència de la Generalitat, Bernat Solé.

Aquesta setena edició del certamen, ha estat la cinquena pels webs dels Consells Comarcals, i la primera en la qual el Consell Comarcal del Baix Llobregat ha aconseguit assolir la puntuació requerida per obtenir el Segell.

Més informació

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte