Lourdes Reig Puig

Lourdes Reig, és llicenciada en Ciències per la Universitat Autònoma de Barcelona i doctora en Ciències de Mar per la Universitat Politècnica de Catalunya.

Actualment és professora investigadora del Departament d'Enginyeria Agroalimentària i Biotecnologia de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) i desenvolupa la meva activitat docent a l'Escola Superior d'Agricultura (ESAB) de la UPC a nivell de Grau i de Màster.

El seu àmbit de treball científic és l’aqüicultura, es a dir la producció de peixos, àmbit en el que va començar treballant a l’empresa privada per passar a la universitat uns anys després. En la seva carrera acadèmica ha participat en nombrosos projectes competitius, a nivell local, nacional i internacional, en molts dels quals ha estat la investigadora principal. Fruit d’aquests projectes ha publicat una trentena de treballs científics i ha fet un centenar de comunicacions a congressos nacionals i internacionals. També ha dut a terme estades internacionals, de formació a la University of Washington (Seattle, WA, USA) i de recerca a Hannover (Alemanya) i a la University of California (CA, USA).

Ha ocupat diversos càrrecs de gestió universitària. Ha estat Secretaria Acadèmica i Sotsdirectora de l’ESAB-UPC (2005-2011), on va ser responsable d’Igualtat de Gènere. També ha estat Directora de l’ESAB-UPC (2011-2015) i Vicerectora de la UPC (2015-2017) on ha estat responsable de Relacions Internacionals, de Política Lingüística i d’Igualtat de Gènere.

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte