Observatori de les Dones als Mitjans de Comunicació

L’Observatori de les Dones en els Mitjans de Comunicació és una instància de participació ciutadana impulsada per diferents ajuntaments que te l’objectiu de promoure una cultura crítica en relació al paper de les dones en els mitjans de comunicació.

És un projecte pioner a Catalunya creat el setembre del 2000 per iniciativa de cinc Consells de dones del Baix Llobregat (Cornellà de Llobregat, Sant Boi de Llobregat, Esplugues de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí) i Drac Màgic, Cooperativa Promotora de Mitjans Audiovisuals, amb l’objectiu de dinamitzar el debat públic sobre la representació de les dones als mitjants de comunicació.

La gestió tècnica de l’Observatori de les dones en els mitjants de comunicació es du a terme des de Drac Màgic, cooperativa fundada el 1970 i dedicada a la divulgació de cultura audiovisual i a la seva difusió en activitats educatives, socials i culturals. Una de les seves àrees preferents d’activitat és la representació de les dones en els mitjans de comunicació audiovisual i la seva presència com a autores en el camp de la realització i la crítica.

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte