Pedrona Serra Payeras

Pedrona Serra és professora a l’Institut Nacional d’Educació Física (INEFC) al departament d’Educació Física.  És membre del Grup d’Investigació Social i Educativa de l’Activitat Física i l’Esport (GISEAFE) i ha realitzat la seva tesi doctoral titulada “La perspectiva de gènere en els estudis de Ciències de l’Activitat Física i l’Esport”.

Ha col·laborat amb la investigació de la Dra. Susanna Soler, “Disseny, implementació i avaluació d’un programa d’activitat física i salut per a la inclusió de dones immigrants a l’Hospitalet de Llobregat” (2010). Ha format part de l’equip investigador del Projecte I+D+I: “La igualdad en Juego: la (no) presencia de las mujeres y la perspectiva de género en los estudios de la familia de la Actividad Física y el Deporte” (DEP2012-31275). També ha format part de l’equip tècnic de l’Observatori Català de l’Esport.

Actualment també coordina el grup de treball de Dones i Esport de l’Ajuntament de Barcelona, i ha coordinat el disseny de la Guia de Bones Pràctiques de Gènere en els estudis de la família de les Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport (CAFE).

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte