Salvador Valls Cuello

Llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i Esports per el INEFC Barcelona. Postgrau en Gestió d’entitats  esportives por la Facultat de Econòmiques de la Universitat de Barcelona. Professor del curs de postgrau Gestió Deportiva Municipal por el IL3 Instituto de formació continua de la Universitat de Barcelona.

Actualment i des del 2001 desenvolupa la seva tasca de Cap d’Àrea de Gestió d’Esports de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat. Compagina la tasca professional amb d’altres compromisos d’interès socials, sent el President del Consell Esportiu del Baix Llobregat, Regidor de l’Ajuntament de Collbató, Vicepresident de la Unió de Consells Esportius de Catalunya; així com, el coordinador de la comissió d’Esport i Rendiment del Col·legi de Professionals de l’Activitat Física i de l’Esport de Catalunya.

En les seves tasques professionals destaquem el seu treball directe en el sector de la promoció esportiva en edat escolar de Catalunya, formant part de l’equip dels projectes de caire nacional, com el Pla Català de l’Esport a l’Escola; així com de caire internacional amb l’ innovador model de competició esportiva en Valors JUGA VERD PLAY. Tots ells projectes per al foment de l’activitat física com a eina educativa del procés formatiu de l’Infant i joves esportista.

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte