ESPECIAL GENT GRAN COVID-19

GUIA DE RECURSOS

Els dies de confinament són complicats emocionalment per a moltes persones, especialment per a aquelles que viuen soles. Les persones grans són un dels grups de població amb més risc en aquesta crisi, el que fa preveure que el seu confinament sigui encara més estricte i s'allargui més en el temps.

És important que les persones grans estableixin rutines diàries, que incloguin cuidar l'alimentació, fer una mica d'exercici, mantenir el contacte amb amistats i familiars, etc. Aquests dies de confinament són també una oportunitat per a descobrir, experimentar i gaudir. En aquesta guia trobareu diverses propostes d'activitats, que van des de les receptes de cuina i les manualitats, fins a visites museus, teatre o circ. Feu-hi un cop d'ull!

D'altra banda, si teniu més de 65 anys i us trobeu amb dificultats per fer la compra, per anar a tirar la brossa, us trobeu sols, teniu dificultats en les activitats bàsiques de la vida diària… Contacteu amb el vostre ajuntament:
Per tal d’iniciar el servei de voluntariat i que us puguin ajudar.
Per tal de poder valorar servei de teleassistència. Ja que s’ha activat una línia d’atenció 900, per casos excepcionals i menors de 80 anys.
Per tal de valorar servei d’atenció a domicili.

Cuideu-vos i molts ànims!

   

    

    

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte