Què fem?

Identificació de necessitats: Identificació de necessitats territorials que responen a les prioritats estratègiques definides en el Pacte del Baix Llobregat, i que s’enfoca en la reactivació econòmica i social i el canvi estructural basats en el coneixement, la innovació i la sostenibilitat d’acord amb l’European Green Deal impulsat per la Comissió Europea, els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides i l’Agenda 2030.  

Identificació de convocatòries: Orientació personalitzada als municipis del Baix Llobregat en la identificació de convocatòries per a la participació en projectes Europeus.  

Suport a la elaboració de projectes i presentació de la proposta: Oferir un servei de suport als municipis de la comarca del Baix Llobregat per:  dissenyar, elaborar i tramitar la proposta davant la entitat finançadora.  El servei inclourà:

  • Assistència amb les eines informàtiques associades a les diferents convocatòries.
  • Suport en la redacció i estructuració de la proposta.
  • Cerca de socis nacionals e internacionals per a la formació de consorcis.
  • Informació detallada i assessorament sobre el compliment de criteris d’avaluació definides en les bases de la convocatòria.
  • Suport en la elaboració del pressupost del projecte.
  • Servei de connexió amb punts nacionals de contacte i altres organismes de públics de suport en projectes europeus.
Serveis de connexió i networking:  Un element  que marca la diferencia a l’hora d’obtenir resultats satisfactoris en projectes europeus és assegurar participar amb socis experts i compromesos. Una de les vies més efectives alhora d’establir aquestes relacions estratègiques és la participació en xarxes de connexió internacionals, que faciliten generar aquestes sinergies i oportunitats. Des de l’Oficina del Consell Comarcal, una línia prioritària de treball és estar en contacte amb els principals espais de networking i xarxes d’innovació internacional.

Serveis de dinamització, transferència i difusió de bones pràtiques.

 

 

 

 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte