Qui som

L'Oficina de Projectes Europeus té com a principal objectiu donar servei serveis als 30 municipis que formen la comarca del Baix Llobregat en la consecució de finançament europeu pel desenvolupament de projectes alineats amb convocatòries dintre del marc financer plurianual, com en el pla de Europeu de recuperació – Next Generation EU.

Missió

Promocionar i ajudar a les diferents àrees del Consell Comarcal del Baix Llobregat i als 30 Ajuntaments en la identificació de fonts de finançament europees i/o internacionals, així com la valoració, millora i preparació de projectes a presentar en convocatòries de finançament competitiu.

Visió

Ser entitat de referencia pels municipis alhora de facilitar la participació en programes de finançament Europeu.

Valors

Vocació de servei, transparència,  treball en xarxa, implicació, col·laboració.

Objectius

  • Generar espais de treball amb els municipis per facilitar la identificació de projectes, detecció de les oportunitats de finançament, i acompanyament en la estructuració dels projectes.
  • Identificació i coneixement dels programes de finançament europeus dels quals es puguin beneficiar els 30 ajuntaments de la Comarca. Detecció de les oportunitats que encaixen amb necessitats identificades pels municipis i línies estratègiques del CCBL consensuades en el Pacte del Baix Llobregat per un nou impuls econòmic i social (PACTE).
  • Impulsar projectes de transformació econòmica i social que el Consell Comarcal del Baix Llobregat, en nom propi o de forma concertada amb els 30 Municipis, presenti a programes de finançament europeus, tant en convocatòries presents en el Marc financer Plurianual 2021 -2027 (MFP), com les que es defineixin en el  Pla Europeu de recuperació (Next Generation EU).
  • Establir relacions amb altres entitats homologues al Consell Comarcal del Baix Llobregat a nivell internacional per:  analitzar conjuntament amb els municipis tendències, oportunitats i treballar conjuntament en la resolució de reptes socials, econòmics i de sostenibilitat en el territori. Posicionar la Comarca del Baix Llobregat a nivell internacional facilitant la col·laboració i espais de Innovació oberta.  

 

 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte