Ofertes de Treball del Consell Comarcal del Baix Llobregat tancades abans del 31/07/2016

Convocatòries tancades

Concurs amb proves per a la selecció temporal d'un/a tècnic/a mitjà/na treballadora social, adscrit/a al programa de referent comunitari de la depedència.

 

   

Convocatòria per a la contractació temporal, a jornada completa, d'un/a prospector/a auxiliar adscrit/a al Servei de Control de Mosquits del Consell Comarcal del Baix Llobregat, com a personal de suport per a la campanya de desinsectació d'aquest any 2016, vinculat al conveni de col·laboració entre la Diputació de Barcelona i el Consell Comarcal del Baix Llobregat per fomentar la prevenció i el control dels mosquits culícids en els municipis de la província de Barcelona any 2016.

   
Concurs amb proves per a la selecció del personal tècnics superior per a l'execució del programa de caràcter temporal "Joves per a l'ocupació" convocatòria 2015.
 
Convocatòria per a la selecció temporal a jornada parcial, d'un/a tècnic/a superior vinculat/da al projecte "Promoure l'ocupació a la industria local al Baix Llobregat" subenvionat per la Diputació de Barcelona, adscrit/a a l'Àrea de Desenvolupament Estratègic.
   

Convocatòria per al nomenament com a funcionari/a interí/na per acumulació de tasques, d'un/a tècnic/a superior economista adscrit a l'Àrea d'Intervenció

 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte