21/7/21
El Consell Comarcal cap a la transició energètica

El Ple del Consell Comarcal aprova una modificació de crèdits per incorporar noves inversions necessàries pel bon funcionament dels serveis.

La modificació de crèdits, que suposa en el seu conjunt un increment de les inversions d’1.324.061,98 €, anirà destinada entre d’altres, a l’adquisició de vehicles elèctrics, a la instal.lació d’una infraestructura de recàrrega elèctrica , o a la instal.lació de plaques fotovoltaiques en els edificis del Consell Comarcal del Baix Llobregat.

Així mateix, s’adreçaran a realitzar actuacions per millorar i acondicionar diferents espais de la seu del Consell Comarcal, millores en el Centre d’Interpretació de la Colònia Güell, l'adquisició de vehicles pel Servei de Control de Mosquits, i dos projectes que s'estan incentivant des del Consell Comarcal, la Xarxa de Senders del Baix Llobregat, i el projecte de Senyalització de les Muntanyes del Baix.

Aquestes inversions es finançaran amb el Pla General d’Inversions de la Diputació de Barcelona, amb el PUOSC de la Generalitat de Catalunya, i amb el romanent de tresoreria del Consell Comarcal del Baix Llobregat.

La presidenta del Consell Comarcal, Eva M. Martínez Morales, considera que “aquestes inversions posicionen el Consell Comarcal per fer una transició energètica”, així mateix, posa de relleu que “les millores en els edificis supondran una millora en l’atenció a la ciutadania, i també en l’atenció als ajuntaments, i que donen resposta a la nostra vocació de servei cap als ajuntaments”.

 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte