06/7/22
Sessió Informativa de suport a la PIME i ajudes vinculades al Pla Next Generation EU i Mecanismes de Recuperació i Resiliència a Martorell

El Centre de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell ha acollit el dimarts 5 de juliol a la tarda, una sessió d'informació sobre els programes de suport a les PIME en ajudes vinculades als fons europeus Next Generation EU (NGEU) i el mecanisme de Recuperació i Resiliència–MRR, així com del programa Kit Digital.

Una quarantena d'empreses de Martorell, i dels municipis veïns, han participat en aquesta sessió organitzada pel Centre de Promoció Econòmica de Martorell i pel Consell Comarcal, en el marc de l'Oficina Comarcal del Baix Llobregat, i que ha permès resoldre els dubtes i qüestions que s'han plantejat des de les empreses assistents.

La jornada també ha comptat amb la participació de l’Aleix Cubells, cap de l’Oficina Next Generation de l’agència ACCIÓ, que ha exposat els programes de suport a les PIME en ajudes vinculades al Next Generation i el Mecanisme de Recuperació i Resiliència. I amb Carles Ortiz, de la consultoria ORIM MANAGEMENT, que ha parlat sobre els programes de suport i incentius públics a les PIME per al desenvolupament de projectes de recerca i innovació.

La sessió ha estat inaugurada per la regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Martorell, Rosa Cadenas, i la consellera de Desenvolupament Econòmic i Estratègic, Lourdes Borrell ha destacat les dades econòmiques de Martorell, posant en valor que és el municipi amb major PIB generat per centre de treball, gaire un milió 700 mil euros per centre de treball, sent superior al registrat en el conjunt del Baix Llobregat. La jornada ha comptat també amb la participació de l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa.

 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte