Participació

El Codi Ètic i de Bon Govern del Consell Comarcal del Baix Llobregat, aprovat pel Ple en data 19 de juliol de 2021, insta a potenciar la ciutadania activa, participativa i crítica a través de noves accions de  participació ciutadana. Amb l'aprovació del Codi Ètic, el Consell Comarcal es compromet a fomentar i facilitar l’assistència i representació de la ciutadania en espais i processos de participació, amb el compromís de compartir els resultats amb totes aquelles persones que n’han format part.

PROCESSOS PARTICIPATIUS OBERTS:

El Consell Comarcal del Baix Llobregat, amb el suport de la Diputació de Barcelona, han elaborat el Pla Comarcal d'Adaptació al Canvi Climàtic. Aquest pla parteix del Pacte dels Alcaldes i Alcaldesses pel Clima i l'Energia i té com a objectiu ser l'estratègia d'àmbit comarcal, d'adaptació al canvi climàtic, que identifiqui accions supramunicipals d'adaptació i que serveixi per revisar/actualitzar plans existents.
 
Podeu consultar el document íntegre en aquest enllaç.
 
Fins al 20 de febrer de 2023, el Pla de Resiliència al canvi climàtic del Baix Llobregat estarà en exposició pública, es podran fer aportacions al correu electrònic participacioPCACC@elbaixllobregat.cat.

CONSELLS DE PARTICIPACIÓ:

El Consell Comarcal del Baix Llobregat disposa de quatre consells consultius: el Consell Consultiu de la Gent Gran, el Consell de les Dones, el Consell de Salut i el Consell Econòmic i Social. Es tracta d'òrgans de participació ciutadana en tot allò que fa referència a la tercera edat ,a la dona, a la Salut i al Desenvolupament Econòmic i Social a la comarca del Baix Llobregat.

 

 

 

 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte