Pla Estratègic per a les Persones Grans del Baix Llobregat

El Consell Comarcal del Baix Llobregat, amb el suport de tots els ajuntaments de la comarca i de la Diputació de Barcelona, va encetar l'any 2021 l’elaboració del Pla Estratègic per les Persones Grans del Baix Llobregat.

El principal objectiu del Pla és promoure polítiques d’envelliment actiu adreçades a les persones grans del territori, d’acord amb els 4 eixos establerts per l’Organització Mundial de la Salut:

1.    Salut
2.    Participació
3.    Seguretat
4.    Formació al llarg de la vida

L’elaboració del Pla ha contemplat una exhaustiva recollida de dades i el desenvolupament d’un procés participatiu que ha permès disposar d’una diagnosi completa sobre la situació de les persones grans de la comarca.

També s’ha comptat amb la participació de professionals d’administracions públiques, forces i cossos de seguretat, entitats sense ànim de lucre i una bona representació del teixit econòmic, polític i social del territori.

El Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Llobregat ha esdevingut principal en el procés d’elaboració del Pla, amb propostes, reflexions i debats sobre les polítiques adreçades a les persones grans.

 

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte