Passejant per les Muntanyes del Baix

Descobreix i planifica rutes i escapades a peu o en bicicleta al Baix Llobregat!

Aventura i esport, Cultura i Història, Educació ambiental, Festes i espectacles, Gastronomia, Visites, Altres Activitats
DATA
Tot l'any  
MUNICIPI
Baix Llobregat  
PÚBLIC
Familiar, General  
TEMÀTICA
Patrimoni ( històric, cultural o arquitectònic), Patrimoni natural, ecosistemes i coneixement del medi 
ACTIVITAT
Activitats divulgatives, Caminades, Itineraris guiats  

LA XARXA DE SENDERS DEL BAIX LLOBREGAT

Descobreix i planifica rutes i escapades a peu o en bicicleta al Baix Llobregat!

Entre Montserrat i el mar Mediterrani s’estén la Xarxa de senders del Baix Llobregat, una trama de camins senyalitzats que permet descobrir el patrimoni natural i cultural d’aquesta comarca, que conserva racons plens d’encant i un paisatge sorprenent.

La xarxa es vertebra en tres grans eixos paral·lels que connecten les poblacions del Baix Llobregat i arriben a Barcelona i a les platges del Delta del Llobregat: l’eix del Riu Llobregat i, a banda i banda, els eixos careners de Ponent i de Llevant.

Una oportunitat única per conèixer les arrels i els secrets més ben guardats del Baix Llobregat!

 

EIX DE PONENT

Enlairat sobre la vall, permet la contemplació d’un paisatge excepcional. El seu perfil muntanyenc requereix, en alguns trams, superar pendents forts i zones rocalloses.  

L’eix de Ponent és el que compren més extensió de territori dins la Xarxa de senders del Baix Llobregat. El seu recorregut s’inicia a Montserrat i finalitza a les platges i els Espais naturals del Delta de Llobregat. L’eix està format per un total de 80 km, i es complementa amb més de 90 km de variants i enllaços en el seu recorregut. Aquest eix, es divideix en nord i sud, i es bifurca al municipi de Corbera de Llobregat, com a eix de Ponent interior, arribant fins a les platges de Castelldefels, Gavà i Viladecans.

 

*Actualment la senyalització física a l’Eix de Ponent comença a partir del municipi de Collbató fins arribar a Cervelló. I a l’Eix de Ponent Interior, des de Corbera de Llobregat fins arribar al municipi de Castelldefels.

Cerca

 

 

@ccbaixllobregat

  Subscriu-te al canal RSS

Consell Comarcal del Baix Llobregat

Parc Torreblanca N-340 pk 1249

08980 Sant Feliu de Llobregat

 Tel.: 936852400   Fax:936851868

 Contacte 

 

Parc Torreblanca N-340 pk 1249
08980 Sant Feliu de Llobregat

Telèfon
936852400

 

Adreça de contacte
muntanyesdelbaix@elbaixllobregat.cat